Chalet Rosa

Onze vakantiewoning in het Zwitserse plaatsje Kippel is werkelijk een bijzonder plekje. Het is van alle gemakken voorzien en ligt in een schitterend natuurgebied.

Lotschental

De omgeving

Het "Lötschental" behoort zeker tot de mooiste Walliser dalen. De vakantieplaats Kabelbaan in Lotschentalligt ingebed tussen de Walliser- en Betrneralpen, in het UNESCO-wereldnatuurerfgoed Jungrau-Aletsch-Bietschhorn gebied. In het mooie berggebied is het heerlijk wandelen, in alle jaargetijden. Voor de wintersporters zijn er volop mogelijkheden, zowel voor beginners als voor gevorderden. Men kan skiën van half december tot eind april in een goed ontwikkeld skigebied tot 3111 meter hoogte! Er is een gondellift met de start in Wiler, dit is ongeveer 800m vanaf de vakantiewoning. Met de gondel gaat u tot 2100 meter, vanaf daar is het mogelijk met de sleep-of stoeltjesliften naar 2900 meter te gaan. Vanaf dit punt gaat een nieuwe lift  met gesloten cabines naar 3111 meter. Hier is het uitzicht adembenemend en een droom  voor alle ski -en snowboardliefhebbers. U kunt in elke moeilijkheidsgraad afdalen. De afdaling naar het huis is erg leuk en brengt u met enige ervaring weer tot aan de deur van onze vakantiewoning.

 

Plattegrond ZwitserlandSkien in Lotschental

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuur Lotschental

Lötschental ligt op korte afstand van bekende plaatsen zoals: Zermatt, met zijn beroemde Matterhorn (Gorngratbahn), Crans-Montana, een mondaine plaats met veel luxe winkels, Brig, Sion. Vanuit het dal zijn vele uitstapjes te maken, bijvoorbeeld naar de thermale baden in Leukerbad. In het dorp Kippel bevindt zich een (warme) bakker, supermarkt en diverse restaurants, waar u van de heerlijke Walliser specialiteiten kunt genieten.

 

Het laatste nieuws

24-12Seizoen 2019 - 2020
Vakantiehuis reserveren